Modell Bari Laminat som grepsløst kjøkken
Vi designer kjøkken for deg som ønsker kvalitet og eksklusivt design.
Hartnet formidler fransk kjøkken og møbler til det norske markedet. Fordi vi har kuttet ut fordyrende mellomledd og bestiller kjøkkenet direkte fra fabrikken i Frankrike er det mulig for oss å selge fransk håndverk i premium kvalitet, spesialtilpasset kundens mål og behov – til samme pris som norske kjøkkenleverandører i mellomsjiktet.
 
Hartnet Kitchen er nytt i Norge, men vår franske leverandør Gaio har produsert kvalitetskjøkken og interiørløsninger etter gammel håndverkstradisjon siden 1930. 
Les mer om Gaio her.
Daglig leder Jean-Baptiste Wadoux er fransk nordmann, og har tidligere forhandlet Gaio kjøkken via Myhrvold Interiør. Wadoux er lidenskapelig opptatt av fransk design, godt håndverk og kvalitetsmaterialer – og sørger for at du har en god opplevelse gjennom hele prosessen, fra design til ferdigstilt drømmekjøkken. I tillegg til selve kjøkkenet, har vi gode leverandører fra hele Europa, slik at våre kunder får best mulig kvalitet og flere valg til sine prosjekter. Vi kan levere benkeplater i ulike materialer (stein, tre, kompositt og laminat), i flere farger og utførelser. Hvitevarer leveres fra Miele, Gaggenau, Siemens, Bosch og Bora, til gode priser. Hartnet AS er en del av Group Hartnet SARL, som holder til i Paris. Vi leverer kjøkken til Norge, Frankrike, Belgia, Nederland, Luxemburg og Spania.

Jean-Baptiste WADOUX

Daglig Leder

Hartnet Kitchen

Ekebergveien 170

1177 Oslo

Tel: +47 412 654 78

Org. nr. 920379753

  • Instagram Black Round
  • Facebook Black Round