top of page

Hartnet Kitchen er Elite Agent Cosentino (Silestone, Dekton og Sensa) i Oslo område og dere kan bestille de fleste plate i 20 og 30mm tykkelse. Ta kontakt for våre priser til ditt kjøkken, bad, bordplater. 

Forespørsler sendes til info@hartnetkitchen.com

62.jpg
Silestone.jpg
52.jpg

Cosentino er blant verdens ledende produsent av kvartsoverflater!
Silestone er laget av 94% naturlig kvarts, et av jordens hardeste mineraler, noe som gjør den eksepsjonelt hard og motstandsdyktig. Det er en glimrende overflate for kjøkkenoverflater, baderom, gulv og veggkledning.
Lyse Silestone farger er et ikke-porøst materiale, og er derfor resistent mot flekker fra for eksempel kaffe, vin, sitronjuice, olivenolje, eddik, sminke og mange andre dagligdagse produkter.
Silestone kommer i tykkelsene12 mm, 20 mm og 30 mm, maks størrelse er 3.2 m lang og 1,6 m bred.

Silestone er tilgjengelig i mer enn 90 farger og man kan velge mellom polert og Suede (matt) overflate   

 https://www.cosentino.com/no-no/farger/

DEKTON.jpg

Dekton produseres ved hjelp av partikkelsintringsteknologi, basert på de samme råvarene som brukes til å lage glass og porselen.  Den ultrakompakte overflaten er blant det mest motstandsdyktige materialet man kan finne:

Dekton er UV-bestandig, ripebestandig, flekkbestandig, varmebestandig, slitebestandig, kuldebestandig, fargebestandig og ikke-brennbar. Materialet er svært godt egnet til overflater på kjøkken og bad, samt gulv og vegger. Dekton kan også brukes til dine utendørsprosjekter, f.eks utekjøkken eller på bakken.

Dekton kommer i tykkelsene 8 mm, 12 mm og 20 mm, maks størrelse er 3,2 m lang og 1,4 m bred.

Dekton er tilgjengelig i mer enn 50 farger

https://www.cosentino.com/no-no/farger/

bottom of page