top of page

Garderobe & Dressing 

I

INTERIØRLØSNINGER

Vi kan levere kvalitetsmøbler i tre, blant annet massiv bord, garderobeskap og mer. For et helhetlig uttrykk i hjemmet ønsker mange å ha interiørløsninger i samme design eller materiale som kjøkkeninnredningen. Møbler og interiørløsninger kan designes og bestilles etter mål på samme måte som kjøkkenet.

Personlige fargevalg

Gaio gir deg et nærmest ubegrenset fargevalg, da alle fronter kan males i de fleste farger innenfor NCS og RAL-systemene. Har du en fargeprøve fra en gardin, gulv eller tapet som du ønsker å matche, tar du med denne til oss, så sørger vi for å reprodusere samme farge. Andre leverandører fører et lager med fronter i standardfarger, og det å bestille egne farger er en merkostnad. Hos oss produseres dine produkter først etter at du har tegnet og bestilt det, så valget av farge har ingen innvirkning på prisen. Har du en favorittnyanse fra Jotuns lekre fargekart? Ta med NCS-koden til oss, så får du akkurat den fargen du ønsker deg.

 

Utførelser

Design: Her er det bare din egen smak og behag som setter begrensninger. Vil du ha ramme på frontene eller helt glatt? Børstet, lakkert eller sandet? Valget er ditt.

Lakkering: Homogen, heldekkende farge. Kan utføres på alle materialer.

Børstet lakk: Lettere transparent farge der du ser treverkets konturer og mønstre gjennom fargen. Kan utføres på finert og massivt tre.

Beis: Overflatebehandling som gjør at treverkets struktur kommer fram på en vakker, naturlig måte. Kan utføres på finert og massivt tre.

Laminat: Flere farger , 86 dekor  

Hytte

Den tradisjonelle, franske stilen passer utmerket i norske hytter. Se her for mer inspirasjon!

bottom of page