top of page

Vi tilbyr unike, personlige kjøkken bygget på mål etter dine ønsker og behov. Vårt erfarne designteam og dyktige installatører sørger for å gi deg kvalitet fra start til slutt. Vi kommer på befaring hos deg, tar ansvar for oppmåling og tegner kjøkkenet etter dine designønsker. Vår visjon er at du skal få akkurat det drømmekjøkkenet du har i tankene!

 

For et helhetlig uttrykk i hjemmet ønsker mange å ha interiørløsninger i samme design eller materiale som kjøkkeninnredningen. Hartnet kan levere interiørløsninger i tre, blant annet solide bord og andre møbler, garderobeskap med mer, laget etter dine ønsker på Gaios fabrikk i Frankrike. Møbler og interiørløsninger designes og bestilles etter mål på samme måte som kjøkkenet.

 

Du er velkommen til en gratis konsultasjon hos oss på Nordstrand i Oslo, eller vi kommer på befaring hos deg. Vi tar ansvar for oppmålingen og at denne er korrekt.

Tel: +47 412 654 78

E-post: info@hartnetkitchen.com

For mer inspirasjon, se et utvalg av våre kjøkken her:

Vi sørger for korrekt oppmåling og designer kjøkkenet ditt gratis, og det installeres av våre lisensierte, fullforsikrede montører.

bottom of page