top of page
Modell Bari Laminat som grepsløst kjøkken
Vi designer kjøkken for deg som ønsker kvalitet og eksklusivt design.
Hartnet formidler fransk kjøkken og møbler til det norske markedet. Hartnet kan også levere og montere deres kjøkken bestilt i Norge  i Den Fransk Riviera (Nice, Cannes, St-Raphaël, St-Tropez). Fordi vi har kuttet ut fordyrende mellomledd og bestiller kjøkkenet direkte fra fabrikken i Frankrike er det mulig for oss å selge fransk håndverk i premium kvalitet, spesialtilpasset kundens mål og behov – til samme pris som norske kjøkkenleverandører i mellomsjiktet. Dere
 
Hartnet Kitchen er nytt i Norge, men vår franske leverandør Gaio har produsert kvalitetskjøkken og interiørløsninger etter gammel håndverkstradisjon siden 1930. 

Les mer om Gaio her.

Daglig leder Jean-Baptiste Wadoux er fransk nordmann, og har tidligere forhandlet Gaio kjøkken via Myhrvold Interiør. Wadoux er lidenskapelig opptatt av fransk design, godt håndverk og kvalitetsmaterialer – og sørger for at du har en god opplevelse gjennom hele prosessen, fra design til ferdigstilt drømmekjøkken. I tillegg til selve kjøkkenet, har vi gode leverandører fra hele Europa, slik at våre kunder får best mulig kvalitet og flere valg til sine prosjekter. Vi kan levere benkeplater i ulike materialer (stein, tre, kompositt og laminat), i flere farger og utførelser. Hvitevarer leveres fra Miele, Gaggenau, Siemens, Bosch og Bora, til gode priser. 
 

Jean-Baptiste WADOUX

Daglig Leder

Hartnet Kitchen

Ekebergveien 168B

1177 Oslo

Tel: +47 412 654 78

Org. nr. 920379753

JB Profil.jpg
  • Instagram Black Round
  • Facebook Black Round
bottom of page