top of page

Pris på kjøkken fra Hartnet Kitchen

 

 

Drømmer du om et flott kjøkken som passer akkurat til din spesielle romløsning, og lurer på hva det faktisk koster? Ofte opplever vi at kunden tror det er dyrt å få et spesialtilpasset kjøkken produsert i Frankrike, men det behøver absolutt ikke være slik. Det kommer helt an på om du skal ha det veldig enkelt, eller litt mer avansert. Så la oss fortelle litt om prosessen. 

 

Hos Hartnet Kitchen har vi ikke en katalog med priser,  fordi vi har ubegrenset kombinasjon av type fronter, farger og størrelser - alt produseres på bestilling hos fabrikken i Frankrike. Først tegner vi kjøkkenet ut ifra mål, ønsket fronter og valg av skap og skuffeløsninger. Dette er en prosess vi gjør sammen med kunden og gjerne etter et hjemmebesøk der vi drøfter sammen hvor det vil være hensiktsmessig å ha f.eks. høyskap, skuffer, vask, platetopp, kjøkkenøy osv. Ofte har kunden sine ideer på forhånd, og vi kan komme med våre synspunkter på hva som er praktisk og stilig. På hjemmebesøket, eller i et møte hos oss, snakker vi også om ønsket materiale på frontene, farge og modell, samt orienterer litt om kostnader. Hos Hartnet Kitchen selger vi mest eik finert, da dette egner seg godt i forhold til det norske klimaet, samt vi har veldig konkurransedyktige priser på akkurat dette materialet. Men det er også mulig å velge massiv eik eller MDF. Noen kunder ønsker et moderne preg på sitt kjøkken med håndtaksfri fronter, mens andre ønsker kanskje mer klassisk med håndtak. Vi har et stort utvalg fronter, og kan til og med bestille fronter ut i fra bilder man har sett på sosiale medier eller fra deres arkitekt eller interiør designers tegninger. For farger er det ingen grenser, og vi bestiller kjøkkenet med ønsket NCS kode. Skrogene er i sterk laminat med 4 dekorfarger å velge mellom, men skroget kan også lages i massiv eik om det er ønskelig. Når disse valgene er tatt, sender vi tegningen til fabrikken i Frankrike for pristilbud på møblene. Alt leveres direkte fra fabrikken til kundens adresse. Med et skrog i laminat, enkle fronter og få skapseksjoner kan prisen være relativ lav, mens er det valgt fronter i massiv eik med mange skapseksjoner med skuffer kan prisen bli høyere. Etter første pristilbud ser vi om dette var i riktig prisklasse, eller om vi evt skal gjøre om på løsninger eller materiale for å komme nærmere ønsket budsjett. Som et eksempel har vi laget et komplett kjøkken på Nordstrand til 150.000 NOK inkl benkeplate i laminat, hvitevarer, levering og montering. Men de fleste av våre kunder velger en benkeplate i stein og noe høyere standard på hvitevarene som gjerne dobler denne prisen. 300.000 kr for et ferdigmontert kjøkken er ganske fornuftig. Ofte kan andre leverandører forespeile et rimelig kjøkken, men dette er ofte uten hvitevarer, steinplate, levering og montering, samt opsjoner du egentlig hadde sett for deg. Hos oss får du en fast pris, uten skjulte kostnader. På den måten får kunden en god oversikt over sitt budsjett og kan forholde seg til det.  

 

Komplett kjøkken med benkeplate og hvitevarer

 

Hartnet Kitchen kan levere kunden et helt komplett kjøkken, og er med på prosessen fra A til Å. Møblene i seg selv produseres på kundens mål på fabrikken i Frankrike som har produsert kjøkkenmøbler siden 1930. Du kan være sikker på å få riktig god kvalitet. Skapmodulene leveres ferdig montert som er satt sammen på fabrikken, før de blir godt pakket, satt på paller og fraktet med lastebil til kundens adresse. Det er dermed ingen mellomledd. Våre montører setter opp kjøkkenet gjerne på to til tre dager (kommer an på størrelsen på kjøkkenet). Vi blir enige om en fastsatt pris på montering, slik at det ikke blir noen overraskelser med timespris, slik som det ofte kan bli når kjøkkenet kommer flatpakket og monteringen kan ta en uke ++ Men et kjøkken må også ha hvitevarer og benkeplate. Dette vil naturligvis også være med på å bestemme totaltprisen på ditt kjøkken. Vi har fine avtaler med leverandører med høy standard som Siemens, Miele og NEFF, og benkeventilator fra BORA, men kunden kan også velge å kjøpe sine hvitevarer på egenhånd. Som eliteleverandør for Cosentino vil vi alltid anbefale deres benkeplater i stein med 20 års garanti; også her varierer priser med prisklasse 1-6 hos Silestone, og litt høyere pris for Dekton og Sensa. I tilbudet fra Hartnet Kitchen for din benkeplate er også oppmåling og montering inkludert, og dette står vi 100% ansvarlige for. Dette skal du ikke undervurdere, for om du bestiller en steinplate  og det er noen mm feil kan det ha store konsekvenser. Gjennom oss tar vi alltid kontrollmål den dagen underskapet er montert, og du kan være sikker på at benkeplaten passer perfekt når den monteres av dyktige fagfolk ca 10 arbeidsdager etter denne kontrolloppmålingen. I dag finnes det også flotte løsningen for stikkontakter, og det er populært å plassere disse direkte i benkeplaten (eller i møbelet). Dette plasserer vi også i samarbeid med kunden, og vår steinhugger skjærer ut plass slik at den/de passer perfekt. 

I tillegg til møbler, benkeplate og hvitevarer tilbyr Hartnet Kitchen et godt utvalg av blandebatteri, vask, stikkontakter, avfallssortering, bestikkinnredning, spotter og håndtak som også vil være med på å utgjøre totalprisen.

Hartnet Kitchen har godt samarbeid med dyktige og punktlige rørleggere og elektrikere, og vi kan være din totalleverandør for din renovering slik at du har en kontaktperson å forholde deg til for hele din leveranse. Dette er noe våre kunder setter stor pris på, da det kan bli mange å forholde seg til og vanskelig å koordinere at alt gjøres klart til rett tid. Har kunden egen rørlegger og/eller elektriker går det også fint, Hartnet Kitchen er vant til å kommunisere med forskjellige fagfolk. 

 

Et totaltilbud fra Hartnet Kitchen kan altså inkludere hele prosessen fra A til Å, fra idé og tegning til levering og montering av et kjøkken som er klart til bruk. 

 

Kun ny benkeplate, BORA eller tilbehør til kjøkkenet?

 

Noen kunder har allerede kjøkkenmøbler, men ønsker å oppgradere dette med en ny benkeplate i stein, eller nytt blandebatteri. Hartnet Kitchen kan også hjelpe til med dette uten at kunden kjøper et helt kjøkken. På vårt kontor på Nordstrand har vi et stort utvalg av benkeplateprøver som du kan komme og se på, og evt ta med hjem for å vurdere ditt modellvalg. En platetopp som ikke trenger hette er i dag meget populært, og Hartnet Kitchen er sertifisert forhandler av BORA. En BORA benkeventilator kan du altså bestille gjennom oss. 

Se også egen side for annet tilbehør som håndtak og knotter som du kan bestille hos oss. 

bottom of page